AvePoint

AvePoint

The driven and energetic team at Avepoint were after a complete office refresh, as the old space was outdated and unmotivating, failing to reflect the core company value – agility.
Looking to maximise the budget without doing any major construction works, Avepoint had an open brief for Zircon to create a design concept which included improved collaboration spaces and the possibilities of re-invigorating the space with new colours and sophisticated texture.

 

Through our seamless methodology, Zircon collaborated with Avepoint to complete the project with a short timeframe and to budget. The final space reflects their brand with sharp angles, modern colours through the implementation of sophisticated feature walls, and a new flooring design to bring in dimension.
Different workstyle options were introduced through new break-out furniture in the working café and collaboration areas, allowing the software teams to ebb and flow throughout the space, creating a flexible layout whilst still adhering to safe distancing restrictions.